Jane ja Alan Slateri elu muutus peale 29. septembri EuroMillionsi loosimist, mil nad said õnneliku lotopileti läbi 150 000 naela võtta rikkamaks. Eurodesse ümber arvutatuna teeb see ligikaudu 204 000 eurot. Eakam paar ei jõudnud esialgsest võidušokist toibudagi, kui saatusel oli nende jaoks varuks teinegi suur üllatus, vahendab The Telegraph.

Mõned päevad peale lotovõitu läksid Slaterid koos oma kahe koera, Ruby ja Kaiga pikemale väljasõidule. Tagasi koju sõites istus Jane koos Rubyga auto tagaistmel. Korraga märkas naine, et koera häirib millegipärast üks paberitükk, mis oli pistetud kataloogi vahele. "See paber mandus lõpuks minu jalgade ees ja märkasin, et tegemist on hoopis lotopiletiga," rääkis Jane. "Olin veendunud, et see on seesama võidupilet, mis oli meid rikkamaks teinud. Arvasin, et Alan oli võtnud pileti, et seda sõpradele näidata ja seejärel kataloogi vahele unustanud. Aga Alan, kes oli ametis meie koju sõidutamisega muudkui kordas, et tema pole võidupiletit puutunudki ja see on ikka kodus, kus ta olema peab."

"Kuid piletit lähemalt uurides märkasin, et sellel puudus minu allkiri — järelikult ei saanud tegu olla sellesama piletiga. Tuli välja, et me kumbki olime ostnud lotopiletid, aga Alan oli enda oma hoopis kataloogi vahele pistnud. Kuna lotot mängides kasutame alati sama numbrikombinatsiooni, ja niimoodi viimased 20 aastat, siis osutus ka Alani pilet võidupiletiks, sest teadmata, et mina olin ostnud neljapäevaseks loosimiseks juba pileti, tegi seda ka tema," selgitas Jane.

Alani sõnul võttis topeltvõit lausa silma märjaks. "Ausalt öeldes oli see isegi natuke hirmutav. Pileti, mille ma oleksin võinud vabalt koos prügiga autost välja visata, leidis Ruby just oma sünnipäeval."

Teise võidu summa oli 149 000 naela. Alani lubas, et tänu Ruby teravale ninale ootavad mõlemaid koeri erilised maiuspalad ja aasta lõpu poole on plaanis maha pidada ka suurem perepidu.

Alan sõnas, et kaalub töölt lahkumist juba paar kuud enne ametlikku pensionileminekut. Arvatavasti liitub temaga ka Jane, kes lubas, et kui nad mõlemad töökohustustest vabad on, saavad nad koos koertega nautida rohkem kvaliteetaega.