1. 16 paari sokke. Kas sa oled kunagi imestanud, kuhu kõik sokid kaovad? Teooriaid on mitmeid, kuid üks on kindel: mõni koer armastab isukalt sokke süüa.

2. Aluspesu. Pole oluline, kas meeste või naiste aluspesu, kas suur või väike. Kõik süüakse ära.

3. Rinnahoidjad. Mõnede loomade jaoks näevad rinnahoidjad nii ahvatlevad välja, et nad ei suuda vastu panna ja söövad need ära.

4. Rätikud. Mõned loomad vihkavad vannitamist, teised aga armastavad seda. Mõned satuvad vaimustusse hoopis rätikutest ja söövad need ära.

5. Söögiriistad. Loomaarsti sõnul on lemmikute organismis leidunud ka nuge ja kahvleid.

6. Mündid. Huvitav, mida loom küll mõtles, kui ta otsustas münte süüa.

7. Lutt. Kui mõnedele lastel ei meeldi lutt ja nad kisuvad selle esimesel võimalusel suust, siis mõnele lemmikule meeldib lutt nii väga, et ta otsustab selle ära süüa.

8. Gorilla liim. See on liim, mis seob omavahel ka materjale, mida teised liimid ei suuda. Mingil põhjusel meeldib see osadele loomadele ja nad söövad seda. Liim paisub kõhus suuremaks ja on väga ohtlik.

9. Tennise- ja golfipallid. See on tavaline, et koer mängib palliga ja närib seda. Kui tavaline on leida koera kõhust näiteks seitse golfipalli?

10. Mänguasjad. Kui laps kurdab, et tema lemmiknukk on kaduma läinud, siis üks võimalus on see, et koer pistis selle nahka.

Allikas: animalplanet.com