Loomaaia turvakaamera salvestiselt ja sotsiaalmeedias levinud piltidelt võis näha, kuidas üks poiss puurist küüliku võttis ja loomaga lahkus.

Mure varastatud küüliku pärast oli loomaaia töötajatel suur, kuid nende rõõmsaks üllatuseks tagastati loomake juba järgmise päeva hommikul.

"Küüliku tagastas poisi ema, kelle sõnul tahtis 10-aastane poeg talle looma näidata," selgitas loomaaia avalike suhete spetsialist Christina Daous. "Ema tahtis looma tagasi tuua juba esmaspäeva õhtul, aga loomaaia töötajad olid selleks kellaajaks juba koju läinud."

Ema sõnul oli poeg juba pikemat aega palunud koos küülikupoega vaatama minna, aga ema tööpäevad kestavad kella kaheksani õhtul ning ta lihtsalt ei leidnud loomaiakülastuseks aega. 

Lõpuks oligi poiss võtnud nõuks küülikut ise emale näidata ja võttiski loomakese loomaaiast kaasa. Õnneks reageeris ema koheselt ning tagastas looma esimesel võimalusel. 

"Hea oli see, et ema oskas küülikupojaga niimoodi toime tulla, et loomake õnnelikult öö üle elas ja on nüüd tagasi loomaaias, oma pere juures, " avaldas Daous heameelt lisas, et loomaaial on loomade heaolu väga oluline ning tänu turvakaameratele on nad hästi turvatud. 

Must küülikupoeg ootab taas külastajaid ning teda on võimalik teistest eristada nina peal asetseva valge täpi järgi.