"Eesti Võitja 2018" näitus annab lisaks väärikale tiitlile võimaluse võitjatel kvalifitseeruda ühele maailma suurimale „Crufts“ näitusele Inglismaal. Tiitlinäitus on tähepanuväärne sündmus, mis toob lisaks pajudele toredatele võistlejatele kokku ka koeramaailma tõelised „tähed“ ehk ainult tiitlile võistlevad koerad, kellel kohalik tsempionitiitel on juba olemas.

Näitus annab koerasõbrale suurepärase võimaluse tutvuda tõuga igas vanuserühmas, vestelda koeraomanike ning kasvatajatega. Lisaks avaneb võimalus tutvuda ka haruldasemate tõugudega nagu näiteks Jaapani terjer, Jugoslaavia karjakoer sarplaninac, Pürenee pikakarvaline lambakoer ja Tai Bangkaewi koer. Kõige arvukamalt esindatud tõud on kuldne retriiver (80 koera), labradori retriiver (60) ning kääbuspinsher (47 koera). Eesti oma tõugu – Eesti hagijaid osaleb 10.

Koeri tulevad hindama spetsialistid 15st riigist. Eestit esindavad 3 kohtunikku ja kõige kaugemalt saabub ekspert Argentiinast.

Näituseplatsil on avatud ka müügitänav, mille ääres avavad oma müügitelgid paljud lemmikloomatarbeid pakkuvad ettevõtted. Lisaks müügile jagavad nad heameelega oma teadmisi ja kogemusi. Esindatud on erinevad lemmikloomatoidud, pesuvahendid, rihmad, mänguasjad, pesad, tekid ning paljud koerasõpradele vajalikud esemed.

Eesti Kennelliit kutsub nädalavahetusel kõiki koerahuvilisi veetma koerte seltsis toredat nädalavahetust. Tule ja ela omadele kaasa! Näitus avatakse pidulikult kell 9:50 ning seejärel kella 10:00 alustavad tööd näituseringid. Lõppvõistlused algavad kell 15:00. Pileteid saab osta kohapeal. Rohkem infot ürituse kohta leiad Eesti Kennelliidu kodulehelt või Facebookist.