Gina Jones oli tegemas jalutuskäiku ühel Koh Lanta saare imelistest randadest, kui ta järsku rannaliival roosat tibu märkas. "Alguses ei saanud ma aru, kuidas tibu sinna sai, aga peagi märkasin, et tibu hüppas lähedalseisvasse tolmusesse kaubikusse, mille pakiruumis oli näha kilekotte teistegi erksavärviliste tibudega. Mõned olid roosad, teised erekollased ja rohelised," selgitas naine.

Naise sõnul roosa tibu siutsatas, mispeale kilekottides olevad tibud siutsusid vastu. Mõned tibudest üritasid nokaga kilekotti toksida, et välja pääseda, aga kotid olid pealt kindlalt suletud.

"Väljas oli sellel hetkel üle 35 kraadi sooja ning kilekottides olevatel tibudel pidi olema väga palav. Paistis, et nad said vaevalt hingata, mispeale proovisime salaja mõnda kotti avada," ei jätnud vaatepilt sündmust pealt näinud naist ükskõikseks.

Arvatavasti olid tibud mõeldud lastele odavateks mänguasjadeks.

Kui nähtust üllatunud naine tibusid filmima ja pildistama asus, astus ligi rühm lapsi, kelle näoilmed olid kaugel sõbralikkusest. "Nad vaatasid meid võõristades, justkui oleks meie tegevuse peale pahased. Üks lastest haaras sellesama roosaks värvitud tibu, keda me esimesena märkasime, toppis selle kilekotti ja viskas selle teiste kilekottide hulka. Järgmisel hetkel kuulsime, kuidas sõiduki mootor käivitati, lapsed hüppasid peale ja sõiduk lahkus," sõnas naine.

Vaata fotosid piinatud lindudest SIIT.