Ilmekate silmadega Bell ootab oma kodu ja pereliikmeid. Praeguses hoiukodus ei ole Bellil kerge, sest püsielanikest kassid norivad temaga päevast päeva tüli ning seetõttu istub ta enamuse ajast voodi all.

Kiusukottide kõrval elab ka üks sõbralik kiisu, kelle kaissu Bell meelsasti poeb. Temaga koos käib ta ka lõunal. Juttu neil kahel jätkub. Seega, kui sul on kodus mõni sõbralik nurrik, siis Bell rõõmustab väga! Inimese kätt nuusutab ta pigem eemalt ja liikumist saadab kindel ja valvas pilk.

On ju ilmselge, et Bellil on raske keskenduda inimeste usaldamisele, kui kogu aja ja tähelepanu röövib pidev valmisolek selleks, et keegi kuskilt jälle pähe hüppab. Kes soovib nii elada? Mitte keegi ja just sellepärast vajab Bell uut kodukohta, kus rahulikult inimesi tundma õppida. Temast saab hästikäituva kodukiisu voolida ainult uus perekond. Alles siis, kui tülinorijaid enam kimbutamas ei ole, saab Bell lõpuks puhata ja inimestele võimaluse anda.

Bell on üles kasvatanud kolm pisikest kiisupoega ja väärib nüüd turvalist ja stabiilset kodukeskkonda. Ta on vaktsineeritud, kastreeritud, kiibistatud ja saanud parasiidivastase tõrje. Bell ootab Sind koos oma kingikotiga Pesaleidja MTÜ hoiukodus. Rohkem lisainfot tema kohta leiad SIIT.