Esimest korda pälvisid pandakarude moodi tšau-tšaud avalikkuse tähelepanu internetti riputatud video vahendusel, kus nende omanik Meng Jiand oma lustakate koertega Singapuri tänavatel jalutas. Seejuures arvasid paljud ekslikult, et tegemist ongi pandakarudega. Kutsikad, isane Tudou ja õekesed Yumi ja DouDou on valget värvi tšau-tšaud, kelle kasukat on musta värviga veidi täiendatud, et anda neile armsate pandakarude välimus. Kuna Singapuris on pandad väga armastatud, pävivad koerakesed nüüd palju tähelepanu.

Meng ütleb, et kui ta oma lemmikutega jalutab, astuvad möödakäijad ligi, paluvad end koos koertega pildistada ja küsivad, et kas nad võivad koeri kallistada. Tudou, Yumi ja DouDou naudivad aga väga neid ümbritsevat melu ja tähelepanu.

Küll ei jaga aga kõik loomasõbrad omaniku rõõmu. Näiteks arvavad mõned, et must värv võib koerte karva ja nahka kahjustada. Meng aga vaidleb sellele vastu. "Kasutan alati spetsiaalselt koerte jaoks mõeldud värvi, mis on 100% looduslik, mürkidevaba ja koertele täiesti ohutu. Selle koostisesse kuulub puhastatud vesi ja enne värvi pealekandist tehakse koertel nahatest, et välistada allergilisi reaktsioone."

Koerad käivad regulaarselt hoolduses, kus nende karva trimmitakse, puhastatakse hambaid ja kõrvu ja isegi masseeritakse. "Minu lemmikloomad on mulle nagu väikesed lapsed ja ma teen kõik, et neil oleks hea olla," kinnitab Meng.

Kuulus tšau-tšaudest kolmik toitub tervislikult ja mitmekesiselt. Nende toidulaual on tavaliselt koerakrõbuskid, juust, porgandid, keedetud munad, loomaliha, kala ja sojapiim. "Eelistan juurvilju ja liha nende jaoks eelnevalt aurutada," selgitas Meng, kuid keeldub avalikustamast, palju selline uhke ülalpidamine maksma läheb.