Tavaliselt pole see väga tavapärane, et poni lastakse hooldekodusse haiget patsienti vaatama, aga Karli lapselapse Susani eestvõttel Norras Staverni linnas asuvas hooldekodus selline asi just teoks sai, kirjutab Østlands-Posten.

15-aastane šetlandi poni Bolla oli varemgi harjunud eakat Karli vaatamas käima, kui mees veel koduseinte vahel elas. Selleks, et vanaisale toredat üllatust teha, tuli Susanil Bolla nüüd hoopis hooldekodusse tuua.

"Seda oli tegelikult väga kerge teostada," selgitas Susan ajalehele. "Palusin hooldekodus töötavalt tüdrukult, et ta aitaks mul Bolla vanaisa vaatama tuua ja peale paaripäevast ettevalmistust saigi tegu tehtud.”

Susan lisas, et vanaisa oli Bollat nähes väga õnnelik. "Ta tunnistas, et see oli suurepärane üllatus," oli Susanil kordaläinud külaskäigu üle hea meel.

Bolla külastas ka hoolekodu teisi patsiente. Susan sõnas, et Bolla on patsientide juures rahulik, mistõttu külastus läks väga hästi.

Hooldekodu juhataja Inger Johanne Stensland sõnas, et poni külaskäiku saatis suur menu ja Bolla on edaspidigi oodatud Staverni hooldekodusse patsiente lõbustama.

Pilti Karlist ja Bollast näeb SIIT.