Loomaaias elavad kaks karu Tahoe ja Sequoia said mõned aastad tagasi endale uue, ent ootamatu sõbra. Kass on juba mitu aastat karupuuris elanud, kuid meediasse jõudis lugu julgest kõutsist alles hiljuti.

Lugu ise sai alguse nii, et ühel päeval ilmus kahe koos elava karu seltskonda süsimust kass, kes jäi. Kui kodutu kass puuri hiilis, siis olid loomaaiatöötajad valmis kõige hullemaks — nad kartsid, et karud pistavad kassi ilma pikemalt mõtlemata nahka. Kass aga hoopis sõprunes isase karu Sequoiaga, emase Tahoega on tal aga külmad suhted, vahendab ABC News.

Kass paistab end koos karvaste hiilgastega hästi tundvat. Võib-olla arvab ta, et on samuti karu, aga väikest kasvu. Sellest mõttest inspireeritud nime aga loomaaiatöötajad talle panidki — Väike Karu. Kui Sequoia jalutab, siis Väike Karu saadab teda ning tunneb üldse end karuaedikus igati hästi. Tema kähedat nägumist kuulevad külastajad juba kaugelt. Nüüd, kus Väike Karu on ennast mugavalt karupuuris sisse seadnud, on temagi loomaaia toidu peal. Töötajad toovad talle lausa eraldi kausiga ehtsat kassitoitu.