"Nimelt oli tema õel Kellyl ja emal pisike murumuna Stefani. Pere lemmik oli ca 6 aastane pisike pekingi paleekoer, keda pere väga armastas ja hoidis. Eile õhtul otsustas Kelly võtta pisikese sõbra kaasa ühele koosviibimisele Kundas, kuhu kogunes seltskond noori, ca 20 + vanuses. Pruugiti ka alkoholi. Kelly ise viibis ka selles korteris aeg-ajalt oma sõbra juures, seega oli loomulik, et koer eile seal viibis. Mingil põhjusel tekkis noorte vahel tüli. Selle asemel, et vaidlus lahendada verbaalsel ja mõistlikul moel, otsustasid kaks meesterahvast lahendada selle teisiti.

34-aastane Kaido olla käsipidi kallale läinud Kellyle. Lisaks kätele kasutas mees ka kurikat ja lõi naist sedavõrd hullusti, et viimane kaotas mõneks ajaks teadvuse. Kui naine toibus, ei leidnud ta korterist enam pisikest Stefanit. Selleks hetkeks oli Kelly sõbranna kutsunud politsei ja kiirabi. Küsimise peale, kus koer on, olla vastatud, et läks õue jalutama. Kelly kummardus viienda korruse aknast vaatama, et näeb ehk kuskil oma koerakest enne, kui õue otsima tormab.

Nägigi.......Pisike Stefani lamas all asfaldil....Julmurist 31-aastane Aarne oli visanud Kelly väikese koerakes viienda korruse aknast alla. Päästa polnud seal enam midagi, sest koerake oli surnud.

Politsei ja kiirabi saabusid. Šokis tüdruk viidi EMOsse, kus tema kehavigastused fikseeriti. Politsei võttis tunnistused noortelt ja palus Kellyl tulla jaoskonda avaldust kirjutama. Täna õed meile helistades sinna suundusidki," võtab liit juhtumi oma Facebooki seinal kokku.

Hiljem väitis koera omanik kommentaarides, et pidu toimus siiski tema enda korteris, kus ühiselt alkoholi pruugiti.

Politsei algatas juhtunu osas kriminaalmenetluse ning sündmuse täpsemad asjaolud selguvad selle käigus. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb looma suhtes lubamatu teo toimepanemist julmal viisil (KarS § 264 lg.1 p.3) ) ja kehalist väärkohtlemist (KarS § 121).

Täna pidasid politseinikud kahtlustatavatena kinni 34-aastase ja 31-aastase mehe. Praeguse seisuga ei ole neid veel üle kuulatud. Täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.