Atraktsioonid nagu näiteks delfiinidega ujumine, elevandiga sõit või tiigrikutsika paitamine kõlavad küll armsalt ja kutsuvalt, kuid selline meelelahutusvõimalus on saavutatud kahjuks vaid loomade väärkohtlemise tulemusena. Sellest tulenevalt võttis firma vastu otsuse, et taolistele üritustele piletimüük läbi TripAdvisori portaali ei ole eetiline.

Läbi portaali ei ole võimalik enam pileteid broneerida atraktsioonidele, mis hõlmavad endas vangistuses elavaid loomi või väljasuremisohus liike.

“TripAdvisori uus broneerimispoliitika on meie panus meelelahutuslikul eesmärgil väärkoheldud loomade heaolu ja tervise parandamiseks,” ütles TripAdvisori CEO Stephen Kaufer pressiteates.


Firmal on tulemas ka õpetliku suunitlusega kampaania, mille eesmärgiks on rahvale laiemalt teadvustada, mis sellise meelelahutusäri taga seisab. Juba 2017. aasta alguses leiab TripAdvisori kodulehelt loomadega seotud atraktsioonide juurest ka käpakujulise ikooni, millele klikkides avaneb informatsioon loomakaitse organisatsioonidelt nagu näiteks PETA.

Allikas: boredpanda.com