Ryan Jessen Californiast viidi eelmisel kuul ajuverejooksuga haiglasse. Arvates ise, et tegu on vaid migreeniga ei uskunud keegi, et asi niivõrd tõsine saab olla. Kahjuks ta sellest seisundist enam ei taastunudki. 30. novembril kogunesid tema lähedased palatisse Ryaniga jumalaga jätma. Haigla personali nõusolekul lubati sinna ka Ryani armastatud lemmik, bokser Mollie.

Saba jalge vahel ja kõrvad lidus – on näha, kui meeleheitlikult Mollie oma surevat omanikku nuusutab, kui ta haiglavoodisse tõstetakse.

See ülimalt emotsionaalne hetk jäädvustati ka videole ja see jõudis ka sotsiaalmeediasse, kus see on puudutanud juba sadade tuhandete inimeste südameid.

„Haigla tegi tõeliselt ilusa žesti, kui andis meile võimaluse tuua mu venna koer palatisse hüvasti jätma, et ta saaks aru, miks tema peremees enam kunagi koju ei tule,“ kirjutas Ryani õde oma Facebooki postituses. „Mu vend armastas seda koera kogu südamest.“

Vastuseks paljudele, kes koera edasise käekäigu kohta huvi tunnevad, ütles Ryani õde, et Mollie pärast pole vaja muretseda – nad jätavad ta endale ja ta on jätkuvalt nende pere liige.

Allikas: dailymail.co.uk