USAs Miamis asub loomapark, mille omanikud Mario ja Maria Tabraue tegelevad ohustatud liikide sälitamisega, kuid pakuvad kodu ka tavalistele farmiloomadele. Kolm aastat tagasi võtsid nad politseitööks koeri treeniva sõbra käest saksa lambakoera kutsika, kes sai nimeks Igor. Alguses oli loomapargi pererahval plaan kasutada Igorit loomapoegade lõbustamiseks ja nende meeleolu tõstmiseks, aga tuli välja, et Igor elas oma töökohustustesse nii sisse, et temast sai loomapargi täieõiguslik töötaja, kirjutab Daily Mail.

Hiljuti sai Igor sõbraks tiigrikutsikaga, kelle tiigriema oli hüljanud, mis on loomapargi kaslaste puhul kahjuks üsna tavaline. Mario sõnul armastavad Igor ja tiigrikutsikas nüüd tihti koos aega veeta. Sooja sõpruse käigus on tiigrikutsikas omandanud sotsiaalseid oskusi ja Igor on talle suureks abiks, sest oma ema käest ta oskusi teiste loomade suhtlemiseks ei saa.

Igori tulek on Mario ja Maria töö igati kergemaks muutnud. Eriti kehtib see suurte kaslaste puhul, kes kipuvad oma kutsikaid hülgama ja sunnivad sellega varjupaiga töötajaid sageli kasuema ametit pidama.

Maria sõnul võtab Mario kõigepealt enda peale väikeste tiigrikutsikate kasvatamise nende esimestel elunädalatel ja seejärel õpetab ta teisi meeskonnaliikmeid kutsikate kasvatamise rasket tööd üle võtma. Töötajad saavad tiigrikutsikaid jälgida päevasel ajal, aga Mario ise jätkab hoolitsemist öösiti. Kui kutsikad on juba veidi suuremad, võtab töö üle Igor, sest tema ülesandeks on loomalastega mängida. Igori töö on väga tähtis, sest koeraga koosolemine muudab pisikesi tiigrihakatisi palju sõbralikumaks, heatujulisemaks ja arendab suurtes kiskjates veidi õrnemaid tundeid teiste elusolendite vastu.