Brasiilias, Novo Horizontes tõi politseiniku naabri koer Julie järsku prügi seest välja midagi enneolematut. Algul arvas mees, et tegu on surnud kassipojaga, kuid lähemal vaatlusel selgus, et koera hambus on hoopis elus koerakutsikas.

Politseinik võttis koheselt ühendust kohaliku loomapäästja Marco Antonio Rodriguesega ja palus tema abi. “See oli kurb hetk, kui ma kohale jõudsin. Kuidas saab keegi loomale niiviisi teha?" mõtiskles Rodrigues.

Koer, kes kutsika prügi seest päästis tegi väga kindlaks, et ta ei ole nõus kutsikat omapäi jätma, nii et tal lubati kutsika kõrvale jääda. "Koeral oli selles loos kõige tähtsam roll kanda. Tema oli see, kes kutsika päästis,” kirjutas Rodrigues kangelaslikust koerast sotsiaalmeediasse.

Kahjuks ei olnud Juliel kutsikale piima pakkuda, kuid kutsikas vajas seda hädasti. Päästjad olid sunnitud otsima kiiresti koera, kel oleks piima ning kes oleks võimeline tema eest hoolt kandma. Kasuema leiti õnneks õigepea. Lupi toidab ja kasvatab väikest kutsikat nagu oma beebit ning sünge minevikuga leidlaps kasvab iga päevaga aina tugevamaks.

“Üks koer leidis kutsika prügi seest üles ja teine koer on talle ema eest,” kirjutas Rodrigues. "Milline kaunis lugu!" Kutsikas sai nimeks Chaplin ja õigepea hakatakse talle uut kodu otsima.

Allikas: boredpanda.com