Juba aastaid on Orawan Kaewla-iat toitud oma naabruses elavaid hulkuvaid koeri. Ta paneb iga päev õue mitu kausitäit riisi, et näljas olevad koerad saaksid möödaminnes kõhu täis süüa. Ühel päeval hakkas tema juures käima kaks koera - ema ja kutsikas. Kutsikale pani ta nimeks Tua Plu. Oma üllatuseks avastas Orawan, et igakord, enne, kui Tua Plu sööma hakkas, tõi ta tänutäheks kaasa ka kingituse.

“Kui tal kõht tühi on, siis vastutasuks toidu eest, toob ta alati mulle midagi,” kirjutas Orawan Facebooki. “Iga päev tuleb ta minu juurde tagasi väike kingitus kaasas. Tavaliselt on selleks mõni puuleht või tükk paberit,” sõnab ta. Orawan jagas Facebookis ka videot, kuidas Tua Plu kingitus suus süüa paluma tuleb. Allolevas videos on näha, kuidas koer toob naisele puulehekese. Kui ta on kindel, et Orawan on kingitust näinud, siis asub ta sööma.


See video on võitnud paljude loomasõprade südameid ning paljud on Orawanilt küsinud, mis nendest koertest saab. Orawan on kindel, et Tua Plu saab õigepea endale uue kodu, hooliva ja armastava perekonna.

Allikas: shareably.net