Hardy kohtus kõigest 11-nädala vanuse kodutu koeraga esimest korda John Hillcoati "Lindpriide" ("Lawless") võtetel, kui koer jooksis öösel liikluses. Näitleja adopteeris kutsu ning andis talle nimeks Woody (Woodstock Yamaduki Hardy).

Kahjuks jäi Woody haigeks ja suri 6-aastaselt. Hardy oli niivõrd murtud, et saatis fännileheküljele Tom Hardy Dot Org pika hüvastijätukirja. Näitlejal pole avalikku Facebooki lehekülge, mistõttu oli see kõige parem viis, kuidas hüvastijätukiri avalikuks teha. Tom Hardy Dot Org avaldas Hardy kirja täispikkuses nende Tumblr keskkonnas.

"Ma ei räägi tavaliselt avalikkusele oma perekonnast ega sõpradest, aga praegu on tegu ebatavalise olukorraga," kirjutas Hardy kolmapäeval ilmunud hüvastijätukirjas.

"Woody mõjutas nii paljusid inimesi, mistõttu pean austusest tema vastu teatama suure kurbusega, et pärast kuue kuu pikkust võitlust agressiivse autoimmuunhaigusega suri Woody kaks päeva tagasi. Ta oli kõigest 6-aastane."

"Me oleme täiesti murtud. Ma olen tänulik tema seltskonna ja armastuse eest ning olen õnnelik, et ta ei pea enam kannatama. Maailm oli minu jaoks parem, kui tema oli minu kõrval. Ta oli minu parim sõber. Mina ja minu perekond armastasime teda sõnulkirjeldamatult ja tema armastas meid ilmselt rohkem, kui suutsime ette kujutada. Woody oli parim reisikaaslane. Meie hinged ühinesid igaveseks."

"Ta oli ingel ja minu parim sõber. Me elasime koos niivõrd palju asju läbi", kirjutas Hardy.

Loe Tom Hardy täispikka hüvastijätukirja:

Hardy võttis Woody kaasa näiteks 2015. aasta filmi "Legend" esilinastusele ning muidugi oli ta alati tähelepanu keskpunktis.

Näitleja luges BBC saate "CBeebies Bedtime Stories" jaoks unejutte ning muidugi oli ustav Woody temaga kaasas.

"Legendi" esilinastusel ei suutnud ka Woody lavalt eemal olla.