Varjupaikade MTÜ Facebooki postituses seisab:

Juuli lõpus otsisid omanikud Donnale uut kodu, sest pererahval polnud piisavalt aega temaga tegeleda, samuti puudusid pidamistingimused- see sõbralik ja lustlik lemmik oli ketikoer. Üsna kiiresti leiti talle soovija. Rõõmsad olid nii endised omanikud kui ka loomasõbrad, kes aitasid kuulutuse jagamisega Donna uude koju.

Mõned päevad tagasi hakkasid sotsiaalmeedias levima pildid ühest Läänemaal Koluvere külas ringi liikuvast äärmiselt nälginud ning tõsise käpavigastusega koerast. Selgus kurb tõsiasi, et tegu oli sama Donnaga. Asja muudab uskumatuks fakt, et Donna "leiti" väidetavalt uute omanike kodu eest. Leidjale öeldi, et see koer tuli sinna hommikul, ta ei lase kedagi endale ligi ja nemad ei tead, kellele see loom kuulub.

See suur segadus jääb asjatundjatele lahtiharutamiseks, sest avaldus politseisse on tehtud. Hetkel keskendume pigem vaese Donna heaolule. Leidjad pöördusid Läänemaa varjupaiga poole, et kõrges palavikus ja tõsise käpavigastusega loomale abi leida. Läänemaa varjupaiga juhataja viis Donna Pärnusse spetsialisti juurde, kes diagnoosis koeral aneemia, lihasatroofia, teiste perifeersete spinaalnärvide traumalise vigastuse. Kuna vigastus on tohtri sõnul umbes 2 kuud vana, siis päästa polnud enam midagi. Donna elu hinnaks on amputeeritud käpp.

Praegu on Donna operatsioonist taastumas Pärnu varjupaigas. Röntgeni, teiste vajalike uuringute ja operatsiooni hinnaks tuleb kokku kolossaalne summa- 500€.

Niisugust hinda peab maksma varjupaik hoolimatute inimeste tegevuse ja tegevusetuse eest. Varjupaigal puuduvad selleks vahendid, kuid ometi ei saa nad jätta vigastatud looma hädavajaliku abita.

Kui Sina, heasüdamlik loomaarmastaja saad aidata Donnat ning teisi samasuguseid abivajajaid loomi, palub Varjupaikade MTÜ teha Sul annetus Varjupaikade MTÜ annetuskontole SEB pangas EE561010220068203017 või toetada 5 euroga Donna ravikulude tasumist, helistades Telia annetusliinile 9007000. Helistada saavad kõikide mobiilioperaatorite kliendid. Palun kuula kindlasti teavitustekst lõpuni, muidu annetamist ei toimu!

Lemmikloom.ee soovib Donnale kiiret paranemist ja helget tulevikku!