Tähekene on kass, kel kord oli perekond ja kodu, kuid mingil põhjusel tal seda enam ei ole. Ta jäi oma kodust ilma ja sattus MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla.

Tähekese maailmas valitseb pilkane pimedus, mida saadab pidev hirm ja segadus, sest iga võõras heli ja lõhn on tema jaoks uus ja potentsiaalselt ohtlik. Täheke ei näe, kas õues paistab päike või kas linnuke kepsleb rohus. Akna peal lindude vaatlemine ei tule kõne allagi ja omaniku naeratava näo nägemine on vaid pelk unistus. Iga kostuv heli tekitab temas segadust, sest ta ei tea, kellele või millele see kuulub.

"Milleks on mind siia maailma vaja? Kas see ongi kõik, mis saatusel mulle varuks oli? Olla hüljatud pime kodukass, kes turvakodus pisikese puuris elab...," võib Täheke mõelda.

Turvakodu vabatahtlike hinnangul võis kassil kunagi kodu olla, sest iseloomu poolest on ta ääretult südamlik kass. Mingil põhjusel jäi ta sellest aga ilma. Pimedana eksles ta muudkui mööda tänavaid, ehmudes iga möödasõitva auto peale, sest ta ei teadnud, kas lähenev auto kihutab temast mööda või jääb see tema viimaseks autoks. Täheke ei teadnud, kus ta oli või kes ta oli.... Miks oli ta tänavatel?

Nüüd on kass turvakodus. Ta on üksinda ja segaduses, kuid vähemalt on tal varjualune ja möödasõitvad autod teda enam ei ohusta. Tähekese suurim soov on leida endale perekond. Olla taas koduses keskkonnas ja kuulda pereliikmete hellitavaid ja armastavaid hääi. Ta annake selle eest kõik, kuid kes see tahab endale pimedat kiisut? Täheke on kurb, sest hetkel tundub see kõik olevat nii püüdmatu unistus... . Kas sina saad Tähekest aidata?

Kui Tähekese lugu Sind puudutas ja sooviksid talle hoiukodu pakkuda, siis palun kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee