Ida-Virumaal paikneb Konju Mõisa talu, kus asub Eesti kõige suurem kitsefarm ning kasvatatakse ka lehmi ning hobuseid. Kuid seal on leidnud ajutise varjupaiga ka eriline kassipoeg, kellele meeldib haigeid ravida. Konju mõisa talu perenaise Ksenia Klotskova sõnul ei saadeta loomi, kes abi otsivad, kunagi minema. Kui keegi julmur oli talu maadele mõned päevad tagasi kassipoja visanud, oli selge, et looma ei saa niisama jätta.

Kassipoeg leidiski ajutise peavarju talu noorloomade laudas, kus elavad koos nii mõned vasikad, varsad kui ka kitsekesed. Märganud, et üks vasikas on haigeks jäänud ja tema enesetunne polnud kõige parem, läks kassipoeg teda lohutama ja ravis haiget sõpra kogu öö.

Talu perenaise Ksenia sõnul otsib kassipoeg hoolitsevat ja armastavat kodu. "Ta on väga sõbralik. Otsib pidevalt inimeste seltskonda ning sõbrustab vabalt ka farmis elavate koertega." Seetõttu peaks kiisule sobima kodu, kus on ka teisi lemmikuid.

Kes tunneb, et tal on puudu neljajalgne tore sõber, kes nurrub nagu traktor ja oskab vajadusel ka tervise tagasi tuua, võib saata kirja: konju.talu@gmail.com.