Sally Rewehooeern kaotas abikaasa juba aastal 1990 ja ta on elanud sellest ajast oma Washingtoni osariigis asuvas Mount Vernoni majas täiesti üksi. Naisel on küll veel ka sugulasi, kuid need on üle kogu USA laiali, vahendab USA telejaam NTD.

Naise naaber, Dave Mazarella kaotas kahjuks oma koera nimega Blizzard 2017. aasta alguses ning pärast seda võeti perre bernhardiinikutsikas nimega Brody. Uudishimulik koerapoiss hakkas peagi käima Sally aias naist otsimas. Brody justkui teadis, et tal on täita üks tähtis ülesanne.

"Blizzard käis teda [Sallyt] mitu korda päevas vaatamas ja me teadsime alati, kust teda otsida," rääkis vanadaami naaber David. "Kui ta ära suri, oli naine väga kurb. Kui ma ütlesin talle, et ostsin Venemaalt Tulast uue kutsika, muutus naine väga rõõmsaks," lisas naaber.

Brodyl ja vanadaamil paistab olevat väga eriline suhe ning Sally sõnutsi meenutab koer talle naise lapsepõlve Hollandi farmis, kus oli alati palju koeri. Naine emigreerus nimelt USA-sse Hollandist, kus ta pere pidas suurt farmikompleksi.

"See on nii armas, kui Brody tuleb mu juurde, kui ma aias tegutsen, kirikusse kõnnin või kui ta püüab isegi autosse minuga tulla," kirjeldas Sally koera ja vanadaami igapäevaelu.

"Olen uhke enda üle, et suudan olla veel aktiivne ja tänulik iga päeva eest ning ka selle eest, kui ma saan mitte nii väikese külalise külastuse osaliseks," lisas Sally.