Friskies Crunchy & Soft teeb sinu kassi eined palju lõbusamaks. Vahva on vaadata, kuidas roosa keeleke pehmeid või krõbedaid palasid toidukausist välja otsib. Nii vaheldusrikkaid ja põnevaid söögikordi ei ole tal kindlasti varem olnud!

Teisalt võid sina olla kindel, et uue “toidumängu” käigus saab sinu karvane sõber kätte kõik talle vajalikud vitamiinid, mineraal- ja toitained. Friskies Crunchy & Soft annab kassile kõik, mida ta vajab, et olla iga päev terve, aktiivne ja elurõõmus.

Uus toit täidab kõige paremal moel kassi kõhtu, kuid omab ka teisi plusse. Krõbedad toidupalad on head kassi hammastele. Neid on tore ragistada, kuid samal ajal puhastavad need ka hambaid ja igemeid ning parandavad kassi suuhügieeni.

Pehmed toidupalad pakuvad aga suuremat maitsenaudingut. Need on liharikkad ning sisaldavad rohkem D-vitamiini- ja valku. Tulemus? Lisaks mõnusale maitsele saab kass tugevad lihased ning terve luustiku.

Kuidas Friskies Crunchy & Soft maitseb? Küllap ütleks sinu kass selle kohta nii mõnegi hea sõna, sest vaheldusrikas on ka uue toidu maitse. Armastatud maitseid kana- ja loomalihaga täiendab mõlema maitse puhul värskendav annus köögivilju. Muide, tänu korduvalt suletavale pakendile püsib toit alati isuäratava ja värskena.

Jaga
Kommentaarid