Ameerika Cat Fanciers Assosiation (CFA) korraldab 3.-4. novembril rahvusvahelise kassinäituse, milles osalevad haruldased tõukassid Ameerikast, Saksamaalt, Hollandist, Itaaliast, Hispaaniast, Soomest, Rootsist, Norrast, Venemaalt jne. Kui sina oled suur kassisõber või valimas endale just tõukassi, siis see on õige koht!

Aasta tippsündmusel on esitletud mitmed haruldased tõud (nt LYKOI, Cornish Rex, Devon Rex, Jaapani bobtail). Osa võtavad ka pärsia kassid, exoticud, maine coonid, briti lühikarvalised, manxid, orientaalid, siiamid, abesiinia ja burma kassid. Osalemas on üle 100 erineva kassi.

Laupäeval toimub näitusel ka bengali kasside erinäitus ning huvilised saavad selle tõuga lähemalt tutvuda. Pühapäeval tutvustatakse uut tõugu, milleks on libahuntkass ehk lykoi.

Kasse hindavad oma ala spetsialistid Ameerikast, Belgiast ja Soomest.

Näituse teeb eriliseks veel see, et see on ainus näitus Eestis, kus osalevad ka koduotsivad kassid. Heategevusorganisatsioonid tulevad näitusele koos oma koduotsivate nurrumootoritega, kellega kõik külastajad lähemalt tutvuda saavad. Kiisusid hinnatakse kohtunike poolt ja nad võistlevad kodukasside kategoorias. Näituse käigus otsitakse neile kodusid. Võib-olla oled just sina see, kes sealt endale kassi leiab.

Näitusele võib kaasa võtta ka pere pisimad, sest laste päralt on lõbus mängu- ja fotonurk. Neile on kokku pandud eraldi programm ja tegevust jagub kindlasti. Avatud on ka kohvik.

Pileti saad osta Piletilevist.