Neil, pisikestel nurrumootoritel, ei ole veel kedagi, kes neist hooliks. MTÜ Kasside Turvakodu tahab kinkida oma kallitele hoolealustele ühe ilusa jõulupäeva! Päeva, mil turvakodu kassikambrid täituvad jõulueelse saginaga, kingitakse ohtralt paisid ning eelkõige näidatakse, et kuigi hoolealused pole veel leidnud oma päriskodusid, on neil palju-palju sõpru, kes neist hoolivad!

Jõulupäev toimub sellel aastal kaks korda – laupäeval 17. detsembril Viimsi kasside juures ja pühapäeval 18. detsembril üldturvakodus. Mõlemad turvakodud asuvad Tallinnas Kadriorus ning üritus kestab 12:00-16:00.

Kiisude jõulukinginimekirjas on mänguasjad, piiksuvad hiired, rätikud, pleedid, padjad, pesad ja vahva kratsimispuu. Hapukoor ja kanaliha, kiisueined ning Gourmet pasteedid. Kuid eelkõige ootavad need rõõmurullid oma päriskodu. See soov on kõikide karvakerade nimekirjas esimene! Küll oleks vahva, kui mõne nurrumootori jõuluime täituks! Kohapealt saad osta ka Turvakodu heategevusliku kalendri ja palju muud toredat jõulukaupa.

MTÜ Kasside Turvakodu kutsub: "Võta aeg maha ja tule kogu perega! Tule jaga hellust ja armastust neile, kes selle jõuluaja veel Turvakodus veedavad."

Oma tulekust palub turvakodu teada anda info@kassideturvakodu.ee

Kiisud igatsevad Sind väga! Kingi nurrikutele üks eriline jõulupäev!