Vurr 2017 on meeleolukas vastlavõistlus kõigile koertele ja nende omanikele Tartu Seikluspargis - 05.03.2017. Plaanis on ka eraldi võistlus kuni 14 aasta vanustele lastele, kus auhinna saavad kõik julged osalejad.

Vurr 2017 võistlus koosneb kolmest, üksteisele vahetult järgnevast osast, mida sooritatakse aja peale. Võistlust hinnatakse kahes kategoorias: üle- ja allapõlve koerad. Korraga sooritab rada 1 koer. Koer on lahtiselt kogu soorituse kestel ning kõik ülesanded lõpetatakse koeraga koos.

Lastevõistlus "Minivurr" koosneb neljast, üksteisele vahetult järgnevast osast. Paremusjärjestust ei moodustata ning auhinna saavad kõik osalejad. Osalema on oodatud kuni 14 aasta vanused lapsed koos koeraga. Koer on rihmastatud kogu soorituse kestel. Lubatud on kasutada kõiki abivahendeid.

Avatud on ka kohvik, kus saavad sooja nii kahe- kui neljajalgsed. Huvilistele on ürituse puhul soodushinnaga avatud ka Tartu Seikluspargi seiklusrajad!

Lisaks võistlustele tuleb meeleolukale perepäevale oma oskusi demonstreerima ka piirivalvekoer ning vahepauside ajal lõbustavad kahejalgseid segarahvatantsurühm Vikerkaar ja Musaklubi laululapsed.

Kohal on ka Tartu koduta loomade varjupaiga meeskond ja palju muud põnevat! Registreerimine võistlustele toimub kuni 28.02.2017.

Lisainformatsiooni ja võistluste täpsema kirjelduse leiad SIIT.

Edu võistlustel!