VURR 2018 tegevuskava tähelepanu koondub lõbusale mitmikvõistlusele (osalejaks paar: koerajuht + koer), lisavõistlus lastele (osalejaks paar: alaealine koerajuht kuni 12 + koer).
Samuti esineb trikikoer. Päeva meeleolu hoiavad üleval lustakad Tujulõbustajad, kes tutvustavad võistluse reegleid ja hoolitsevad kõikide osalejate hea tuju eest.

Oodatud on kõik nii tõu kui tõuta tervete ja ühiskonnakõlbulike koerte omanikud ning nende sõbrad-tuttavad.

Lisainfo registreerimise kohta leiate Eesti Bokseriühingu kodulehelt http://bokser.ee


Milles seisneb VURR 2018 eripära? Mis teeb selle ürituse täiesti ainulaadseks?

Katrin Kuusma, VURR 2018 üks korraldajatest: ”Mida rohkem me kuuleme lemmikloomade väärkohtlemisest, seda enam peame tähelepanu pöörama nende heaolu tagamisele. Eesti Bokseriühing annab oma panuse läbi erinevate ürituste. Üheks selliseks teavitustööks on loodud VURR, mis toimub vastlapäeva raames. VURR on ellu kutsutud, et näidata ühiskonnale, et lemmikloom ei ole vaid neljajalgne valvemasin, vaid pere liige, kes fännab inimestega koostööd.

VURR 2017 tõestas, et inimesed naudivad oma lemmikutega vaba aja sisutamist ning kui me suudame ürituse kajastamisega seda armastust viia teiste koeraomanikeni, oleme juba võidu poolel. Kuna lapsed on meie tulevik, siis panustame tulevastele põlvede mõttemaailma kujundamisele – Minivurr on just neile loodud! Eelmisel aastal laulsid meile laululapsed ning tantsisime varbad soojaks rahvatantsijatega. Sellel aastal liiguvad rahva seas terve päeva vältel Tujulõbustajad, kes näitavad ette mida osavõtja rajal tegema peab.

VURR ainulaadne võlu peitub lihtsuses – sarnase kontseptsiooniga „funfunfun“ talvepäeva Eestis ei ole. Lisaks võistlustele Minivurr ja Vurr toob Eesti Bokseriühing osavõtjate ette igal aastal ühe võimaluse, kuhu neljajalgse sõbraga suunda võtta saaks. Eelmisel aastal näitas oskusi tollikoer, sellel aastal trikikoer. Kui mõni koerasõber neilt inspiratsiooni saab, siis hakkab ta koeraga koostööle veelgi rohkem tähelepanu pöörama.

Lisaks mõttemallide muutmisele aitab VURR leevendada ka käesoleval hetkel kodu kaotanud loomade valu – toimetame edasi Tartu Koduta Loomade Varjupaigale osavõtjate panused. Meie infopunkti on oodatud lisaks rahalisele panusele ka tekid, linad, käterätid,mänguasjad ja toit.”

MUUDAME KOOS MAAILMA PAREMAKS – TULE VURRILE!