Diane hämming oli suur, kui ta loomaarstilt ootamatu kõne oma ammu kadunud kassi kohta sai. Keegi ei tea siiani, kus kass need 14 aastat viibis, aga nüüd on ta taas õnnelikult kodus. Misty kadus 14 aastat tagasi omaniku kodust Harrogates, Yorkshires. See oli aastal 2002, kui põhjalikud otsingud kassi leidmiseks luhtusid, siis oli kassi omanik Diane Grieg juba lootuse kaotanud ja arvas, et ta ei näe oma lemmikut enam kunagi.

14 aastat hiljem aga helistas talle loomaarst, kes oli äsja Misty 40 kilomeetrit eemal asuvast kohvikust üles korjanud ja mikrokiibi kontrollimiseks ta loomakliinikusse toimetanud.

"Ma olin täielikult šokeeritud, kui selle kõne loomaarstilt sain. Kuulda, et minu armas kass on kõik need aastad hiljem veel elus, see oli imeline! Ma nutsin, kui ma teda peale kõiki neid aastaid esmakordselt nägin!"

"Misty haiseb ja tema karv on pulstis. Suure tõenäosusega on ta tänavatel ringi hulkunud juba mõnda aega, kuid varasemalt pidi keegi tema eest siiski hoolt kandma, sest ta ei oleks suutnud tänavatel 14 aastat elus püsida. Õnneks on kass nüüd kodus tagasi!"

Allikas: dailymail.co.uk