Eelmisel kuul kukkus endine müügijuht Gary väga rängalt oma kodus Felixstowes, Suffolki krahvkonnas. See oli seotud tüsistustega pärast haiglas läbiviidud endoskoopiat, mille käigus tal sapikive otsiti.

Päev pärast protseduuri kukkunud Garyl oli peas lahtine haav ja ta hakkas teadvust kaotama.

32-aastasel Garyl hakkas ühtäkki üksinda kodus olles halb. Ta jõudis veel viimasel hetkel kiirabisse helistada, kui ta põrandale kokku kukkus. Kui meedikud lõpuks kohale jõudsid, selgus, et Gary maja välisuks oli lukus ning abivajaja lamas teadvuseta toas. Kodus oli vaid koer. Meedikud üritasid meeleheitlikult maja välisust avada, kuid tulutult.

Nad nägid Meganit teisel pool ust vastu ukselinki hüppamas, kuid nad ei mõelnud sellele, et koer üritas neid aidata. Mõned hetked hiljem õnnestus Gary naabril eemalt hüüda, et meedikud ukselingi püstisest asendist tavapärasesse asendisse liigutaksid. Nii õnnestus ukse väline lukk avada. Seejärel oli Megani kord. Koer hüppas ukselingile, mis ukse avas ja meedikud jõudsid abivajajani.

Gary sõnas: "Selles ei ole mingit kahtlustki, Megan päästis mu elu. Lastes meedikud uksest sisse, oli neil võimalik mind päästa. Ilma koerata oleks see lugu teisiti lõppenud."

"Meedikud arvasid, et Megan hüppas uksele selleks, et neid hirmutada ja eemale peletada, kuid tegelikult oskab ta uksi avada ning ta üritas mind aidata. Ta proovis välisust avada, sest ilmselt sai ta aru, et ma olen hädas. Kui meedikud sellest aru said, olid nad hämmingus. Ta on tõeline kangelane," sõnas Gary.

Arstid andsid Garyle verejooksu peatamiseks adrenaliini ning jätsid ta 48 tunniks jälgimisele. Praegu ootab ta järgmisel kuul toimuvat operatsiooni sapikivide eemaldamiseks. Videos räägib Gary, mis juhtus, kui ta oli teadvuseta ja šokki langemas: “Mäletan, et mõtlesin: nüüd ma suren. Pidin kindlasti oma partnerile Seanile teada andma, kui palju ta mulle tähendab. Ma pole kunagi midagi sellist tundnud, aga olin nõrk ja üritasin ärkvel püsida. Olin veendunud, et olen surmalaps.”

Gary ütles, et “superstar” Megan on olnud tema kõrval sellest ajast saadik, kui ta haiglast tagasi tuli ja lisas: “Teame, et seni, kui Megan su juures on, saab kõik korda. ”