"Iga kell võib meie maja mõnest nurgast leida hulga lapsi ja loomi koos vedelemas või mängimas," rääkis Spence.

"Archie on väga rahuliku iseloomuga alati rõõmsameelne beebi ja kõik pere loomad suhtuvad temasse väga hästi, eriti Nora,” rääkis Spence. "Noral on olnud raske lapsepõlv. Teda on minevikus väärkoheldud ja täna kardab ta pea kõike, kuid mitte Archiet. Ta armastab teda täielikult!"

Nora ja Archie teevad põhimõtteliselt kõike koos. Midagi selles pisikeses beebis annab Norale jõudu ja tekitab temas turvatunde. Ta järgneb Archiele igale poole ja teeb kõike seda, mida temagi. "Kui Archie on vannis, lamab Nora vannitoas vaibal ja ootab, kuni Archie puhas on,” räägib Spence. "Kui Archie mul süles on, tahab ka Nora sülle tulla. Kui Archie tühjendab minu riidekappi ja loobib kõik asjad mööda põrandat laiali, siis on Nora tema kõrval julgustamas ja innustamas."

Noral ja Archiel on kombeks koos lõunauinakut teha. Nad magavad alati üksteise kaisus ja tundub, et sellest nad ei tüdine. Pere teised lapsed Wellington ja Loretta, armastavad samuti loomi väga. Kõik meie pere lapsed ja loomad veedavad sageli koos aega.

"Me õpetasime lastele koeri austama ja hindama juba maast madalast peale. Nii et tänaseks armastavad ja usaldavad pere koerad lapsi väga. Nad suhtuvad üksteisse hästi ja tunnevad end koos olles väga mugavalt," ütleb Spence. Norat saadab küll keeruline minevik, kuid nüüd, kui tal on olemas Archie, siis ei tundu maailm teda enam niivõrd kohutavat.

Allikas: The Dodo