Varjupaikade MTÜ Facebooki postituses seisab:

Iga algav päev on Marleyle, Tallinna varjupaiga ukse taha Paljassaare teel toodud koerale, nagu kingitus. Vaid paar nädalat tagasi 2,5 kilogrammisest karva ja väljaheidete segust vabastatud koerake tunneb ennast hästi ning ta kepsutab ringi nagu kutsikas.

Tegelikult on Marley juba eakam härrasmees, ja nagu eesti meestel ikka, on temalgi südamega probleemid. Kliinikus diagnoositi tal südame laienemine, mis tähendab seda, et ülemäärast füüsilist koormust talle lubada ei saa. Vaatamata sellele naudib Marley jalutuskäike ning jooksuaedikus hullamist, kuid ta tunneb oma piire. Üle kõige naudib see koerake aga inimese seltskonda. Kui jalutus- ja mänguaeg on lõppenud, annab ta aedikusse tagasi viiduna sellest häälekalt märku.

Aeg ongi sealmaal, et me otsime Marleyle päris oma inimest. See väike paljukannatanud koerake on väärt ilusat elusügist kodus, kus teda armastatakse ja hoitakse. Kõige paremini sobiks talle rahulik kodu, kus teisi koeri ees ootamas pole, just sellepärast, et Marley peab hoiduma üleliigsest rahmeldamisest. Koerake saab küll läbi teiste koerte ja kassidega, kuid kõige tähtsamaks on tema jaoks inimene.

Varjupaikade MTÜ omalt poolt lubab, et kui Marleyle antud aastate jooksul peaks talle vaja minema südameravimeid, oleme valmis õla alla panema ja toetama.

Kui tunned, et just Sina saad Marleyle kodu pakkuda, siis võta ühendust Varjupaikade MTÜga! Marley ootab Sind!