Juhtum leidis aset Moskva oblastis, kus koeraga jalutama läinud mees otsustas tõenäoliselt valida otsema tee ning ületada jäätunud järve, vahendab Daily Mail. Õnnetuseks vajusid mees ja rihma otsas olnud suur must koer läbi poolsulanud järvejää ning algas piinarikas ja pikk võitlus ellujäämise nimel.

Kui mehel õnnestubki end järvejääle vinnata ning ta katsub ka koera välja aidata, murdub jää nende mõlema all uuesti ja nad on taas tagasi õudses alguspunktis. Nüüd keskendub mees koera välja aitamisele ning see ka õnnestub. Seejärel vinnab ta end ka ise uuesti jää peale ning koera rihmast kinni hoides ja jää murdumist vältides hakkab ta aegamisi kalda poole roomama. Aga pingutustele vaatamata murdub jää taaskord ning mees ja koer on uuesti jääsupis ning võitlevad ellujäämise nimel.

Kui mehel õnnestub end uuesti välja aidata ja ta jõuab teha vaid mõned sammud, murdub taas jää... Õnneks nüüd kaldani jõudmine nüüd kerge, sest mehe jalad ulatuvad põhja ja edasi saab liikuda juba sumbates läbi jääsupi.

Video on filmitud arvatavasti järve teisel kaldal asuva maja rõdult. Silma jääb ka kaldal seisnud mees, kes ei tee midagi, et hädalisi aidata, vaid lihtsalt vaatab pealt.