Mõned päevad tagasi oli kaheksa pardipoega kukkunud vihmavee kogumiskaevu. Murelikule pardiemale appi tõtanud Titirangi vabatahtlik tuletõrjemeeskond asuski teostama meeskondlikku päästeoperatsiooni, mille nad ka videole salvestasid. Video avaldatati nii YouTube'is kui ka Daily Mailis.

Esimene tuletõrjuja heitis pikali ning asus pardipoegi kaevust ükshaaval välja tõstma, tema kolleeg võttis pojad ükshaaval vastu ning kolmas mees tõstis linnupojad liikluskoonusesse. Ärevil pardiema vaatas kogu toimetamist pealt, tatsas edasi-tagasi ja häälekalt prääksudes justkui tuletõrjujaid takka kiirustades.

Toimekatel tuletõrjujatel õnnestus kõik kaheks pardipoega kätte saada. Pardiema, kes teisi asjaosalisi hetkekski silmist ei lasknud, saatis päästemeeskonna lähima pargini, kus perekond taas kokku juhatati.

Kui pojad olid liikluskoonusest välja tõstetud, tatsasid nad pardiema ümber, kes paistis ka nendega tõrelevat. Järgmisena suunduski pardipere juba omi asjatoimetusi ajama, ema valvas pilk pingsalt poegi jälgimas.