Tuleb välja, et hundimatka plaaniti juba tükk aega, ent kuidagi ei õnnestunud leida sobilikku hundikarja. Nüüdseks on aga selgunud, et Järvamaal Albu külas on võsavillemid endale pesa teinud. Seepärast kuulutatigi välja ainulaadne hundimatk Järvamaal Jäägri villas – sündmus leiab aset juba 18. augustil algusega kell 17.00.

Õhtu algab ligi tunnise matkaga kütt Igor Homini juhendamisel – liigutakse huntide tegevusjälgi pidi ja uuritakse nende elupaiku. Seejärel minnakse edasi Jäägri villasse, kus vaadatakse üheskoos noore hundiuurija Laura Kiiroja pilte ja videoid. Seejuures saab iga soovija ka kohvikus keha kinnitada. Hämara saabudes minnakse aga tagasi õue ja vaadatakse, kas hundikari vastab kutsele. Kuna selleks ajaks on juba õues võrdlemisi hämar, peab viis minutit autoga sõitma ja selleks palutakse igaühel kasutada oma autot. Õhtu lõpeb 21.30 paiku.

Huvilised saavad end registreerida aadressil helen.arusoo@gmail.com. Kohtade arv on piiratud, seega kes ees, see mees. Ainulaadne retk maksab sümboolsed 10 eurot. Erandiks on lapsed, kellele on õhtu tasuta. Küll aga pannakse inimestele südamele, et lapsed võetaks kaasa ainult siis, kui nad mõistavad vaikselt olla. Kohtumiseni Jäägri villas!