Prestoni elu ei ole siiani sugugi mitte kerge olnud. Ta tuli Pesaleidjasse suve lõpus teisest varjupaigast ja ehkki oli tulles aastane ja väga noor kass, tekkis kiirelt kahtlus, et ta on haige või teda vaevab miski. Ja see hirm vastaski tõele.. Üsna kiirelt saadi info, et tema neerunäitajad veres ei ole päris normi piires ja vajavad tegelemist, ka eritoitu. Vabatahtlikel ei olnud tol hetkel õrna aimugi, milline emotsionaalne Ameerika mägede raudteesõit sellest algab. 

Mured jätkusid, iga järgnev visiit loomaarstile tekitas aina enam hirmu ja tunnet, et see ei ole ometi võimalik, et aastasel kiisul on terviseprobleemid organitega, sest hooldajad said ka info, et kassi maks on haige ja seisund on kehv. Sellegipoolest ei ole nad allaandjad ja Preston ei ole seda samuti.

Päevad veeresid õhtusse, Preston oli kassitoas puuris ja sai eritoitu, ravimeid ja toidulisandeid. Ja siis, vahetult enne jõule muutus tema seisund väga halvak: kass tuigerdas, oli uimane, tasakaaluhäiretega. Ta jõudis kiirelt Loomade Kiirabisse, kus sai ööpäevaringselt sellist tähelepanu ja hoolt oma tervisele, mida ta vajas.
Peatselt selgus ka, et ta vajab vereülekannet ning tõestamaks, kui eriline kass ta päriselt on, ontal loomulikult ka üliharuldane B-veregrupp, mida on raske leida. Niisiis tehti avalikkuses üleskutsed, et leida talle doonorit.


Pesaleidja ravijuht edastas infot kõikidele oma tuttavatele, kel kassid on, seega oli ühtäkki Kiirabi ooteruum täitunud kiisudega, kes lootsid olla Prestoni elupäästjaks doonorluse kaudu. Vaid üks neist mitmekümnest oli sobiva B-veregrupiga.


24. detsembri hommikul toimus vereülekanne. Pärast vereülekannet helistati ravijuhile ja anti lootust, et Preston saaks ehk juba järgmisel päeval kodusele ravile.
Järgmisel päeval jõudiski kiisu Pesaleidjasse koos hunniku ravimitega ja pika raviskeemiga. Igapäevaselt tuleb teda süstida. Paraku on tema raviarved koos vereülekande ja võimalike doonorite katsetamisega ulatumas 2500 euroni.

Pesaleidja hoole all on palju abivajajaid kiisusid, tõbiseid ja neid, kelle tervislik seisund vajab igapäevaselt ravimeid, et neid kontrolli all hoida. Igapäevased kulud on tohutud, igakuisetest rääkimata. Pesaleidja on annetustel põhinev MTÜ, seega.. neil ei ole sellist summat varuks. Prestoni loal ja palvel palutakse teie kõigi abi, kallid sõbrad. Et aidata Prestonit ja aidata tasuda neid arveid nende kliinikute ees, kes on teinud kõike, et Prestonit aidata.
Kui Sa tunned, et saad meid aidata, siis siin on selleks võimalused:

Annetust on võimalik teha Pesaleidja MTÜ kontodele:
Pesaleidja MTÜ
EE647700771001866844 LHV Pank
EE102200221063071211 Swedbank
EE941010220247756220 SEB Pank
EE404204278613732108 Coop Pank
EE351700017003105966 Luminor Bank
Selgitusse palun lisage "Preston"

Püsiannetajaks on kõige mugavam hakata meie kodulehel olevate pangalinkide abil  https://www.pesaleidja.ee/anneta/

Ühekordset annetust on lisaks võimalik teha helistades Pesaleidja MTÜ annetustelefonile:
900 0950 - kõne hind 50 EUR
900 0915 - kõne hind 15 EUR
900 0905 - kõne hind 5 EUR
NB! Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!