Inimesi armastav Elevant on kohtutäituri poolt tubasest kassikolooniast päästetud umbes seitsmeaastane isane sõbralik kass.

Enne varjupaika jõudmist jagas ta halbades tingimustes kodu koos 16 teise sarnase välimusega liigikaaslasega. Erinevalt paljudest teistest kolooniatest olid pea kõik sealsed „korterikaaslased“ vägagi sotsiaalsed ning inimsõbralikud. Neist enamik naudivad elu juba uutes kodudes.

Elevant sobiks ideaalselt koju, kus nauditakse rahulikku elustiili. Kindlasti oleks ta ideaalne nurruv lisasoojendaja kellelegi, kellele meeldib õhtuid veeta teki all raamatut lugedes. Ta on üks eriti inimlembeline kass, kes on õnnelik, kui saab olla kogu aeg koos oma inimesega. Küll aga on Elevant otsustanud, et süüa soovib ta vaid konservi või kergelt vees leotatud krõbinaid.

Elevandile on teostatud kõik kojuminekuks vajalikud protseduurid. Ta on kiibistatud, vaktsineeritud ja kastreeritud ning talle on tehtud parasiiditõrje.

Elevant ootab kodupakkumisi Varjupaikade MTÜ Tallinna varjupaigas. Kui tunned, et kodust on üks nurrumootor puudu, siis täida esmalt sooviavaldus, mille leiad tema profiililt: https://varjupaik.ee/loomad/65584