Musti kasse on tihti seostatud nõiduse, okultismi, kaitse ja tugeva maagilise võimuga. Tihti on neid kardetud, sest neid seostati nõidadega. Kuid mis muu see nõidus ikka oli kui mitte looduse jõu abil tervenemine! Hoolimata kõigist ebauskudest aitab must kass kodust negatiivset energiat välja viia, tuues sinna tarkust ning oskust heal ja halval vahet teha. Väga paljudes kultuurides on nad seotud just hea õnnega. Samuti on mustad kassid tervise ja meditsiini sümbolid. Seetõttu ilmuvad nad tihti väga haigete inimeste lähedusse, et neid juhendada nende teekonnal järgmisesse ellu.

Punane tähistab tugevat mehelikku jõudu. Kuid olenemata kassi soost, esindavad nad rikkuse maagiat, raha ja keskendumisvõimet. Nad suunavad meid, et saaksime alustada uusi elumuutvaid seiklusi.

Hallikat värvi kassid toovad majja armastust, õnne, jõukust, emotsionaalset stabiilsust ja sensuaalset rahu. Lisaks sisendavad nad meile lootust, aidates meil aru saada spirituaalsetest probleemidest, et me saaksime töötada nendest üle saamise nimel.

Valgetel kassidel on tugev ravivõime. Nad leevendavad stressi, annavad energiat ja ravivad. Lisaks sümboliseerib see kass head õnne, rikkumatust ja õnnelikkust.

Kolmevärvilised kassid tähistavad natuke extra olemist. Nendel kassidel on võrreldes teistega mitmekesisem iseloom, mis tihti sarnaneb rohkem selle omaga, kellega ta kõige rohkem aega veedab. Nende iseloom muutub tihti koos omaniku tujudega.

Kilpkonnavärvi pärivad ainult emased kassid. Nad toovad kaasa puhast maagiat, suutlikkust imesid teha, ravivõimet. Küll aga on väga-väga harukordne ja harv juhus, kui tõepoolest võib ka isane kass olla kilpkonnavärvi. Sel juhul on ta viljatu. Mõnes kultuuris on seda tüüpi kassid teatud ka kui kaitsjatena ja õnnetoojatena neile, kes neid armastavad. Nad näevad lisaks silmadele ka oma südamete kaudu ja annavad sulle tõelise pildi sellest, kes sa tegelikult oled.

Kahevärviliste kohta ütleb üks legend, et nad on paremad hiirepüüdjad. Nad toovad kaasa energiat ja tarkust, omavahelist mõistmist ja head maitset. Mõne arvamuse kohaselt esindavad näiteks must-valged kiisud head huumorit, elurõõmsust, optimismi ja suurt mängulisust. Osa inimestest usub, et kui me täiskasvanuna kaotame oma lapsemeelse hinge, elab see edasi must-valgetes kassides.

Triibikud tähistavad tihti rahulikkust ja eelistavadki teha asju rahulikus tempos. Kui inimesed mõtlevad liiga palju, mida eluga teha ja see käib neil üle jõu, aitavad triibulised/pruunid kassid nad maa peale tagasi tuua. On ka usutud, et kui sa näed triibikut, siis on tulemas head uudised koduse elu kohta.

Siinkohal me näemegi, et vahet pole mis värvi kiisu endale valida, igaüks neist on omamoodi maagiline. Ja mis kõige olulisem, hoolimata kassi värvist, suudab iga kass tuua perele rõõmu ja armastust! Pesaleidja varjupaigas on kõiki nimetatud värvi kiisusid. Vaata täpsemalt siit: https://pesaleidja.blogspot.com/2022/08/kassi-varvuste-moned-tahendused.html?fbclid=IwAR2e7NcDJ-dnGNEZDwKu-opYN-wMqUiVAt0szR6hhU5utJ3Zr_w6rEMS5JY