Miisu on üks üsna tavalise musta kasukaga kassipreili, kelle välimuse teeb silmatorkavaks valge karvalaik ta lõua all. Nagu õigele naisele kohane, on ta alati ehitud, sest pilkupüüdev pross on tal terveks eluks olemas.

Miisu on arvatavalt umbes 4-aastane kassitüdruk, kes jõudis varjupaiga hoole alla möödunud aasta juulikuus. Viimased seitse kuud on Miisu veetnud hoiukodus, kuid nagu ikka, siis elu keerdkäigud ei hüüa tulles. Nimelt peab Miisu enne septembri algust enda mõnusast hoiukodust välja kolima ning kassitüdruku teeks kõige õnnelikumaks otse päriskoju kolimine.

Miisu praegune hoiukodu pakkuja kirjeldab elu Miisuga nii:

''Temast saab suurepärane sõber ja truu kaaslane, sest ma näen, kuidas ta tahab tähelepanu ja hoolitsust. Miisule väga meeldib end vastu sääri hõõruda. Ta on hästi uudishimulik ja tahab mängida, eriti pallidega. Kõik uued asjad kodus nuusutab kohe üle. Kui uksest välja lähen, siis ta saadab mind ära ja koju jõudes tuleb vastu.

Miisu

Öösel üldjuhul magab, aga varahommikul hakkab ringi traavima, sööma ja vetsus käima. Meil käib mõnikord külas chihuahua, tema juurde küll läheb kohe nuusutama, ei karda. Kusjuures vesi maitseb talle kõige paremini väikesest akvaariumist!

Ta vajab rahuliku eluviisiga peret, eelistatavalt juba suuremate lastega, sest ta pelgab igat kõvemat heli ja kiiremat liigutust. Kindlasti vajab ta kohta, kuhu peitu saab minna. Alguses võiksid ka söök ning liivakast seal läheduses olla, et uues kohas ning võõraste helide keskel tal julgem liikuda oleks. Miisu vajab üsna pikalt harjumist, alles viimasel ajal laseb mul pai teha ja tuleb juurde.''

Miisu asub Varjupaikade MTÜ hoiukodus Tallinnas. Kui soovid temaga tutvust teha, siis täida esmalt sooviavaldus kassi profiilil: https://varjupaik.ee/loomad/62211