Pesaleidja kassitoa remont on lõppenud ja nende suurde kiisude tuppa sai lõpuks ka Pesaleidja logo paigaldatud. Sellest oldi nii-nii kaua unistanud

32 inimest, paar päeva ettevalmistustöid, 5 päeva remonti ja kõik kasside ruumid on saanud palju värskema ja lihtsamini hooldatava ilme .

Kõik neli kasside tuba said uue värvi.

„Jätsime hüvasti ajajooksul tuhandeid kasse majutanud seinakastide ja riiulitega ning kratsipuudega. Asendasime need suurema hulga uute ja kratsipuudega. Suurde tuppa sai tellitud kinnised kastiga liivakastid, et tuba esteetiliselt kenam ja lõhnavaba oleks,“ kirjeldab MTÜ sotsiaalmeedias.

Hüvasti jäeti ka vabapidamistubade põrandaliistudega , mis asendati akrüüliga, selle võrra on nüüd kergem nendes tubades puhtust hoida. Ka suure toa ukseliist sai vahetatud.

Peale poolepäevast pesemist sai värske värviga kaetud ka karantiini aknaraamid.

Puhtaks said ka kõikide meie ruumide aknad ja kõikide õhuavade torud, seega on nüüd tubades värskem õhk.

MTÜ tänab kõiki vabatahtlikke ning Pesaleidja sõpru, kes jõudsid oma igapäeva toimetuste kõrvalt meile appi tulid, samuti Aitan Eestit MTÜ, kes toetas 5000 euroga, tänu millele oli remondi tegemine sel aastal üldse võimalik.

Samuti Laserstuudiot, kes tegi meile logo ostmisel suure soodustuse ja Mustamäe Elamus Spa, kes tegi meile kõikidele remondil terve päeva osalenud vabatahtlike kinkekaartidele suure soodustuse!

Pesaleidja kutsub külla: „Olete kõik väga oodatud meie uute ruumidega ja loomulikult rahulolevate kiisudega tutvuma!“

Külastus palun leppige eelnevalt kokku telefonil 550 0072 või info@pesaleidja.ee.