Chak on tõeliselt aktiivne ja vahva koerapoiss. See tore koer on kõikidele varjupaiga töötajatele hinge pugenud. Ta on tõeline sõber, kes pakub inimesele siirast tingimusteta jäägitut armastust.

Kõrgushüppe võistlused võidaks Chak kindlasti. Varjupaigas töötajaid nähes hakkab Chak rõõmust lausa hüppama. Ta meenutab pigem kängurut, kui koera - nii kõrgele ei ole vist ükski varjupaiga koer varem hüpanud.

Chakil on soov minna seiklema ja oma hüppamisoskuse tõttu ei ole aedadest üle saamine tema jaoks mingi probleem. Seega, kui Chaki uus omanik elab majas, peaks ta arvestama sellega, et hoov peab olema ümbritsetud väga kindla ja kõrge aiaga, et Chak ei saaks seiklema minna.

Kõige rõõmsam oleks ta muidugi siis, kui saaks igapäevaselt koos oma inimesega pikkadel seiklusretkedel käia. Ka korterielu meeldiks Chakile väga, kuid sel juhul tuleb koerale võimaldada piisavalt liikumist ja pikki jalutuskäike.

Kui soovid armsa Chakiga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus siin: https://varjupaik.ee/loomad/64405

Vanemad koerad ootavad tihti varjupaikades oma inimest ebaõiglaselt kaua. Seetõttu tähistame taas novembris 5+ koerte kuud, et julgustada inimesi andma uut võimalust väärikas eas koertele. Novembris uude koju minevad 5-aastased ja vanemad koerad saavad kaasa kingituse Royal Caninilt. Tutvu kõikide kampaanias osalevate koertega siin: https://varjupaik.ee/loomad/5-koerte-kuu-2022