5. Rebane Teagan leidis endale jahikoerast sõbra

Kui koeri tavatsetakse treenida rebasejahiks, et inimese sportlikku jahikirge rahuldada, siis siberi husky Cora on rebaste suur sõber. Teagan ja Cora mängivad koos, magavad üksteise kaisus ja veedavad koos pea iga vaba hetke.

4. Paavian teab, kuidas oma hobusest sõbra eest hoolitseda

Metsik emane paavian, kellel teadaolevalt puudub inimeste poolt pandud nimi, oskab head sõprust hinnata. Tasuks hea seltskonna eest otsib ta oma hobusest sõbra seljast kirpe.

3. Lõvi tänab oma päästjaid sooja sõprusega

Sirga on emalõvi, kellel on uskumatult tugev side oma kahe päästjaga. Noormehed päästsid emaõvi peale seda, kui ta oli oma karja poolt hüljatud. Sirga kohtleb oma päästjaid nagu teisi lõvisid ja on nende abiga isegi lõvide kombel jahtima õppinud. Aafrikas Botswanas on käimas väga oluline looduskaitseprojekt, et säilitada kohalikku lõvipopulatsiooni ja Sirgal on selles samuti tähtis roll. Projekti kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

2. Ka tiigrid ja koerad võivad omavahel parimad sõbrad olla ja koos mängides aega veeta

1. Kaks väikelast, kelle mängukaaslasteks on gepardid

Tagaajamismäng võib üheaastasele Kaylale ja kolmeaastasele Malanile küll keeruline olla, sest neil on sõpradeks maailma kõige kiireimate jooksjatena tuntud gepardid. Wakuu ja Skyla on mudilastega koos üles kasvanud ja sisustavad laste päevi rõõmu ja mänguga.