Siiami kass nimega Cupcake ronis karpi, mida tema perenaine Julie Baggott just kinni teipimas oli. Karp, kuhu olid pakitud DVD-plaadid pidi saadetama Cornwallist Ida-Sussexisse, kuid perenaine ei märganud karpi sulgedes sinna roninud Cupcake'i ning viimane pidi läbi tegema pika postiteekonna, kokku umbes 400 kilomeetrit. Kass veetis postipakis kaheksa päeva, vahendab BBC.

Cupcake'i perenaine Julie sõnas, et teipis karbi kiiruga kinni ning ei pannud tähelegi, millal Cupcake sinna pugeda jõudis. "Kui märkasime, et kassi pole, otsisime teda kõikjalt. Algul arvasin, et kassil õnnestus uksest välja lipsata. Otsisime teda nii lähedaoasuvatelt põldudelt ja metsast, riputasime üles kuulutusi ning isegi naabrid tulid appi."

Nädal hiljem ei uskunud naine aga oma kõrvu, kui sai telefonikõne ja kuulis, et kass on leitud 400 kilomeetrit eemalt. Õnneks oli Cupcake'il mikrokiip, mis võimaldas teda identifitseerida. Julie sõnul on see ime, et kass kohutava katsumuse üles elas. "Ta oli suures vedelikupuuduses ja üsna hirmunud, kuid õnneks jäi terveks."

Vaata ka südamlikku videot Cupcake'i ja tema perenaise taaskohtumisest.