Kolm nädalat tagasi tabas Põhja-Carolina osariiki tugev tornaado, mis põhjustas ulatuslikke purustusi mitmes erinevas piirkonnas. Davise maakonnas möllanud tornaado tabas muu hulgas ka majapidamist, kus elas Lewis Vannoy oma eaka koeraga. Omanik oli parajasti kodus, kui tugev tuul haaras endaga kaasa tema koera Duke'i. Tornaado kandis ta kodust pea 300 meetri kaugusele tühermaale.

"Meeletult tugev õhuvool haaras Duke'i endasse ja loopis teda õhus kui kaltsunukku," kirjeldab Duke'i omanik Lewis nähtut. Vannoy leidis 12-aastase Duke'i üle tänava asuvalt karjamaalt. Koera jalg oli murtud ja silma võrkkest kahjustada saanud, kuid mis peamine, ta oli elus. "Ta paraneb õnnetusest täielikult," rääkis Vannoy.


Samal ajal, kui Duke'il seisab ees veel mitmeid keerukaid operatsioone, otsib omanik neile uut elukohta, sest kodu, kus ta üle 35 aasta elanud oli, hävines täielikult. "35 aastat ehitamist ja ainult 35 sekundit kulus selle töö hävitamiseks," sõnas Vannoy. "Kodu, küün, garaaž, traktorid, muruniidukid, siin ei ole enam midagi järel, mis oleks tornaado poolt puutumata jäänud," lisab ta.

Siiski on Vannoy õnnelik, et tema karvane sõber saab terveks ja tal on oma elu kellegagi jagada. "Ma ehitan uue maja ja me loome koos uusi mälestusi," sõnas ta.

Allikas: edition.cnn.com