Saa tuttavaks Tallinnas Paljassaare varjupaigas kodu ootava Dartyga! See on koer, kes ei jäta sind külmaks. Darty on umbkaudu 4-aastane koerapoiss, kes jõudis Tallinna varjupaiga hoole alla juulikuus. Ta leiti Männiku teelt ekslemas. Olenemata oma uhkest välimusest ja vahvast iseloomust ei tunnistanud keegi seda koera omaks ja Dartyl ei jäänud muud üle, kui varjupaigas endale uut perekonda ootama jääda. Ehk leidub keegi, kes seda südamlikku koera sooviks?

Kahjuks on Darty jaoks elu varjupaigas väga stressirohke, kuna tema suureks unistuseks on olla pere ainukene lemmikloom. Talle ei paku huvi ükski teine koer ega muud sorti neljajalgse seltskond. Võib-olla on Dartyl nendega minevikust halbu mälestusi - seda ei tea me kahjuks keegi. Kui karvased ja sulelised kõrvale jätta, siis inimesi see koer armastab! Ka lastega sobib ta justkui valatult.

Välimus on Dartyl muidugi uhke. Ta on suurt kasvu, üleni süsimusta kasuka ja pügatud karvaga. Igati elegantse ja meeldiva välimusega Darty vahva vunts, armsad kõrvad ja eriline saba jäävad igale inimesele koheselt silma. Mainimata ei saa jätta ka neid võluvaid rosinasilmi, mis lausa kutsuvad nunnutama! "Paneb täitsa imestama, kuidas selline südametemurdja veel meie juures on," sõnab Tallinna koduta loomade varjupaiga juhataja Eve Tobias.

Lisaks välimusele on Dartyl ka väga vahva iseloom. Ta on meeletult sõbralik, energiline ja lustlik koer, kes lööb kampa igaühega, kes tema tähelepanu võidab. Darty on kohe kambas, kui jalutusrihm välja võetakse või maius taskusse pistetakse.

Nii nagu meil kõigil, on ka Dartyl lisaks kõigele heale, ka omad väikesed kiiksud. Kui inimesi see koer armastab, siis teised koerad on tema jaoks pisut kahtlased olendid. Tulevane omanik võiks Dartyle näidata ja õpetada, et ka teised koerad võivad väga head sõbrad olla. Darty vajab vaid hoolt ja armastust ning ootab juba pingsalt mõnusaid õhtuid oma uue perekonna kaisus!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Dartyt aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Darty on leidnud omale uue ja armastava kodu!