Oled kohanud mehi, kes on suured ja tugevad, kellele keegi vastu ei julgeks hakata, ent siis mõnel sentimentaalsel hetkel satud tunnistajaks vaatepildile, kuidas see “mürakas” valab hellusepisaraid, osutudes äärmiselt tundlikuks? Välimus on petlik ja Reimond selline just ongi, iseloomustab Viljandi varjupaik varjupaigas kõige kauem kodu oodanud koera.

Reimond leiti Türi vallast pea aasta tagasi ja varjupaiga hoole all on ta olnud juba alates käesoleva aasta 3. jaanuarist. Vahel tekib tunne, et võib-olla see koer ei leiagi enam endale uut kodu. Reimond on omamoodi koer ja olenemata oma heatahtlikust iseloomust, on tal mõned kiiksud. Kas need kiiksud on need, miks mitte keegi Reimondit enam ei taha?

Reimond on huvitava väljanägemisega suur sõber, kes on tundub olevat saksa ja kaukaasia lambakoerte segavereline järeltulija. Oma välimuselt on ta massiivne ja jõuline, kuid ütlemata siirad ja kurvad silmad kinnitavad tema olemust. Mitmed on temaga kohtudes poetanud pisara - ta ei jäta kedagi külmaks ja läheb paljudele hinge! Reimondil on silmavaade, millesse on kerge uppuda.

Reimondile ei meeldi väikesed ja ettearvamatud lapsed, ka eakamatesse inimestesse suhtub ta umbusklikult ning hoiab pigem eemale. Ilmselt on ta oma elus pidanud palju läbi elama ja ellujäämise nimel võitlema, sest algul jätab ta külastajale üsnagi ebakindla mulje. Tasub siiski meeles pidada, et tegemist on tema jaoks uue situatsiooni ja võõra inimesega.

Reimond võib kergesti ehmatada ja on ebatavaliste ning uute situatsioonide suhtes ettevaatlik. Iseloomult on ta tagasihoidlik ja pigem eemale hoidev koer, kes südames on väga rahumeelne ja heatahtlik. Kahjuks on minevik talle mitmeid arme jätnud, millest koer läbi hooliva ja armastava perekonna üle püüab saada. Iseloomu poolest on ta sisimas kurvameelne poiss, kes otsib hädasti lähedust ja armastust.

Inimesega on tal kontakt olemas ja stressirohketes situatsioonides otsib oma kurbade silmadega omanikult tuge. Imekombel saab Reimond väga hästi läbi just meestega. Ka käppa oskab Reimond vahel anda.

Anna Reimondile võimalus! Ta väärib ja igatseb seda nii väga!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Reimondit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Reimond on leidnud endale uue ja armastava kodu!