Ida-Inda osariigi Odisha lähistel asuvas kohalikus haiglas juhtus teisipäeva hommikul šokeeriv vahejuhtum. Haiglas asuvat õhukonditsioneeri parandama tulnud mehaanik leidis konditsioneeri seest eluohtliku mao. Pea meetripikkune kobra peitis end konditsioneeri õhuavade vahel.

Haigla arst V K Chakrapani ja kaks tema kolleegi olid tunnistajaks šokeerivale, kuid õnnelikult lõppenud juhtumile. Kui töötajad konditsioneerist tuleneva vänge haisu tõttu remondimehe kutsusid, ei osanud neist keegi kahtlustada, et seadme vahel võib end mõni elusolend peita. Kui kohale saabunud mehaanik aga asja lähemalt uuris ja konditsioneeri lahti võttis, avastas ta sealt ligikaudu 76- sentimeetripikkuse surmavalt ohtliku mao. Suurest ehmatusest suutis ta vaid "kobra" karjuda ja jooksis esimese hooga toast välja.

Doktor V K Chakrapani kirjeldab juhtunut: "Me kutsusime asjatundja konditsioneeri parandama ja ei osanud kordagi kahtlustada, et selle sees võib end kobra peita. Me ehmusime ja jooksime kõik toast välja. Juhtunust šokeeritud töötajad helistasid madudega tegelevale organisatsioonile, kes sellistes situatsioonides appi tuleb."