Kass Kumi on noor kass. Ta on aprillis sündinud ja tänaseks umbes kaheksa kuud vana. Tallinna loomade varjupaika sattus ta vaid kolmekuusena, kui ta koos teiste kassidega ühe asutuse territooriumilt üles korjati. See oli suvel, juulikuus.

Nõlva tänavalt tõid varjupaiga töötajad ära palju kasse, kes olid seal üheskoos juba pisikese koloonia moodustanud. Kumi ei ole veel kassitoaski väga kaua olnud ja loodetavasti ei pea ta seal väga kaua enam olema ka, sest see 8-kuune poisiklutt on niivõrd usin, tragi ja krapsakas, et ta võiks küll kiiresti perekonna leida.

Kumi sobiks vabalt lastega peresse, et nendega üheskoos siis üles kasvada. Ta on uudishimulik kass, kellest saab kindlasti vahva mängukaaslane ja vabalt võib talle mõne trikigi selgeks õpetada. "Temast saab kindlasti asja," sõnas ka Tallinna varjupaiga juhataja Eve Tobias. Olgugi, et Kumi on pisut ettevaatlik, on näha, et ta on tegelikult väga suhtlusaldis kass. Tal ei ole keerulist minevikku ja enamuse oma elust on ta varjupaiga hoole all olnud.

Ka oma välimuselt on Kumi uhke. Tema kasukas on kaunist hallikat tooni ja saba on pööraselt suur!Ta on kuninglik kass! Suure tõenäosusega saab temast ka hiirepüüdja, seda võib järeldada tema pilgust, millega ta nina ees siblivat mänguasja üksisilmi jälgib ja välgukiirusel siis sellele järgi sööstab. Ja pealegi, millest nad muidu seal territooriumil siis toitusid!

Kumi on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Kumit aidata, siis rohkem infot nende kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!