"Meile meenutab ta hirmsasti mõnda kurikuulsat pahalast, sellest ka selline hüüdnimi," sõnab ELS-i juhatuse liige Geit Karurahu.

Pahalane otsib omale peidupaika, kus saaks turvaliselt maailmavallutuse plaane mõlgutada. Ta on uudishimulik kiisu, kes on kohe platsis, kui talle selleks võimalus anda. Ta topib oma nina igale poole, kuhu vähegi saab ja tahab kõige ümberringi toimuvaga kursis olla.

Vabal ajal meeldib talle radiaatori peal pikutada ja mõtteid mõlgutada.

Ainult puhkamine on tema jaoks püha. Puhkamist võtab Pahalane väga tõsiselt, sest ega unisena kogu maailma ära ei valluta. Vabal ajal meeldibki talle radiaatori peal pikutada ja paisid nautida.

Isepäine poiss teab väga hästi, mida ta tahab ja millal. Sihid on tal igatahes silme ees. Kiisu ootab kannatamatult aega, mil tema kõrvad saavad terveks ja vaktsiinid tehtud, sest siis on ta täielikult valmis uude koju minema ja oma eesmärkide täitmisega alustama.

Pahalane on pärit Narvast. ELS-i hoole alla sattus ta siis, kui omanikud kiisust loobuda otsustasid. Nad arvasid, et parim lahendus selleks on kassi aknast alla viskamine. Õnneks märkasid seda juhuslikult möödunud head inimesed ja tormasid kassipojale appi. Nüüd on Pahalane ELS-i hoole all ja ootab uut kodu.

Kui leiad, et Pahalasest võiks saada sulle hea sõber, siis võta ELS-iga ühendust ja täida sooviavaldus SIIN.