Valga loomade varjupaiga hoole all on emane kass Fifa. Fifa leiti Tõrva vallast augustikuus. Ta oli siis tiine, kui ta varjupaika jõudis ja tõi seal ilmale lausa seitse tervet ja tragi kassipoega. Fifa oli hea ema ning kasvatas pisikestest maragrattidest tublid ja asjalikud kassid. Kõik nad on nüüdseks endale kodud leidnud, kuid Fifa ootab endiselt varjupaigas.

Fifa on üles kasvatanud lausa seitse kassipoega.

Fifa on väga noor kass. Iseloomult on ta üdini sõbralik ja leebe. Ühtegi muret või probleemi tal ei ole, mistõttu Fifa ei mõistagi, miks ta ikka veel varjupaigas on. Ta on proovinud anda endast kõik, olles ise vaid aastane. Ta on sotsiaalne ja uudishimulik, samas rahulik ja leplik. "Fifa on väga hea kodukass," kirjeldas Valga loomade varjupaiga juhataja Jana Juhkam oma hoolealust.

Fifa

Fifal on suured silmad ja pehme karv. Välimuselt sarnaneb ta siiami kassile. Ta on ideaalne kaaslane inimesele, kes otsib leebet ja rahulikku sülekassi. Suur mängija ta ei ole, kuid telerit vaadates ronib hea meelega sülle. Fifa tuleb tihti juurde ja otsib pai. Ei tema viruta peale kolmandat paid valusasti oma käpaga, vaid tema nurrub ja usaldab ja otsib armastust.

Fifale meeldivad nii kassid kui ka koerad. Ta on väga leplik ja ei vaja ka suurt isiklikku ruumi. Kõik tema pojad on leidnud endale kodud. Nüüd on Fifa kord. Ta on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Fifa on valmis oma uueks eluks ja loodetavasti saame teda sel jõulukuul aidata!

Kui Sina saad Fifat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Valga varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Kõik teised 24 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.