Rõngassaba on täiskasvanud emane kass, kelle välimus torkab silma. Igaühel juba sellist vahvat saba ei ole nagu seda on Rõngassabal. See saba teeb kassi oleku kohe palju lõbusamaks ja armsamaks. Kuigi kasvult on Rõngassaba päris väikene, siis oma elava karakteriga läidab ta kogu elamise.

Suurte seikluste jaoks on Rõngassaba veel pisut häbelik, kuid oma perekonna suhtes on ta avatud. Koduses keskkonnas tunneb ta end mugavalt ja on suur suhtleja. Ta võtab vastu kõik paid ja laseb kuuldavale sügava tervitusnurru, kui pererahvas õhtul koju tuleb. Hommikuste ärkajate ja õhtuste kojusaabujatega kohtudes jätkub tal juttu kauemaks. Ta hõõrub end pererahva vastu ja räägib kõigist olulistest päevatoimetustest häälekalt. Nüüdseks on Rõngassaba omandanud ka diivanil mõnulemise ja inimesega teleri vaatamise algtõed.

Daamina on Rõngasaba vahel ka veidi tujukas. Kui ta enam pai ei taha, siis vajutab ta oma hambad õrnalt paitaja käe sisse ja ütleb kategoorilise "ei". Rõngassabal on toredad mängud. Ta ei torma mööda elamist edasi-tagasi, vaid loobib põrandal iseendale palli. Lööb palli käpaga õhku ja püüab selle siis ise kinni. Vahel aga tantsib ta mööda tuba, hoides pallikest esikäppade vahel.

Muidugi meeldiks talle ülekõige mängida oma perekonnaga, kui leiduks keegi, kes Rõngassabale kodu pakuks. Seni aga peab ta omale ise tegevust leidma. Õnneks ei ole Rõngassaba end sellest heidutada lasknud ja naudib oma nooruspõlve hoolimata sellest, kas tal on perekond või mitte.

Rõngassaba soov on jõuluks endale kodu leida. Ta sobiks ainsaks lemmikuks või sõbraks ka mõnele nooremale ja mängulisele kassile. Pesaleidja hoiukodu eakamad kassid ei saa Rõngassaba teistsugusest mängustiilist hästi aru ja vaatavad teda pisut kahtlustavalt, kui Rõngassaba jälle mänguhoos on. Kuigi Rõngassabal on järel ainult üks silm, siis leiab ta sellega kiirelt üles nii mänguasjad kui ka hiirvaikselt lae all toimetavad ämblikud. Rõngassaba on äge kass!

See väike rõõmurull soovib väga oma inimest. Kui Sina saad Rõngassaba aidata ja soovid talle kodu pakkuda, siis mine Rõngassabale külla. Rohkem pilte temast näed SIIT.

Rõngassaba on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed. Ta on valmis minema oma uude koju!