Kes otsib endale tõelist kodutiigrit, siis siin see on! Tallinna varjupaiga hoole all on kass Jossu. Jossu on umbes 6-aastane hiiglaslikku kasvu isane kass. Varjupaiga hoole alla jõudis ta juulikuus, kui püüdjad ta Lasnamäelt leidsid. Sellest hetkest alates on Jossu kandnud kassitoa suurima kassi tiitlit. Ta on tõepoolest väga suur kass!

Suurus ei ole ainus, millega Jossu teiste seast silma paistab. See valge triibik on ka suur jutupaunik, kes mäugudes tihtilugu oma arvmust avaldab. Talle meeldib suhelda. Iseloomu poolest on Jossu rahulik ja sõbralik ning uutelt omanikult palju ei nõua. Kui on soe tuba, saab süüa ja magada, siis on Jossu rahul. Põõnata talle meeldib. Liigutada viitsib ta end ainult siis, kui selleks tekib äärmine vajadus, näiteks läheb kõht tühjaks.

Paisid Jossu väga ei armasta ja suurt sülekassi temast samuti ei saa, aga oma ebamugavusest annab ta alati vaid mäugudes märku, kellelegi kunagi haiget ta ei tee. Jossu sobib väga hästi ka lastega peredele.

Kui Sina soovid ja saad Jossule armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT. Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.