Selle teisest asukast, akvaariumi põhjas elavast koonusteost ei osanud pere esialgu midagi arvata ning levitas fotot ühes kalasõprade foorumis, kus teadjad tuvastasid: tegu on koonusteoga, mida peetaks maailma mürgiseimaks mereloomaks. Koonustigusid nimetatakse ka sigareti-tigudeks, kuna nende mürgi sattudes inimorganismi jääb inimesel elada umbes nii kaua, kui kulub suitsu lõpuni tegemiseks.

Mees võttis ühendust erinevate zooloogide ja teemaparkidega, kuid kõik keeldusid tigu minema toimetamast. Viimaks õnnestus tal kokkuleppele saada Sea Life Centeriga Londonist. Koonustigu elab nüüd nende juures.

Kuidas süütu välimusega mürgine elukas Inglismaal akvaariumisse sattus, jääb siiani mõistatuseks. Enamjaolt elavad need teod troopilistes vetes, mõned isendid ka Vahemeres. Viimane, mida Wesley mäletab end akvaariumisse pannud olevat, oli väike krevett. "Võibolla tigu ikkagi varjas end mõnda aega," arutleb ta.

Surmavalt mürgine koonustigu kasutab jahipidamiseks ja enesekaitseks oma londis paiknevat harpuuni, mis süstib saaklooma kehasse närvitoksilisi aineid